Пингху Тенденци Хардваре Цо, Лтд
Kategorije proizvoda
Контактирајте нас
Пингху Тенденци Хардваре Цо, Лтд
Тел: + 86-573-85845365
Факс: + 86-573-85845364
Е-маил: ариел@тдц-хардваре.цом
Веб: ввв.тдц-хардваре.цом

Шарка за дрво врата

  Teške zglobne šarke

  Uske šarke u stražnjici, sirovina od srednjeg željeza visoke kvalitete, dobar završetak, uzorci su besplatni za provjeru kvalitete.

  Satin nikl blend šarke za drvo vrata

  4''x3 '' Satin Nickel saten nikl fleks šarke za drvena vrata, visokokvalitetni središnji gvozdeni sirovine, savršeni Satin nikl završni sloj, uzorci su besplatni za proveru kvaliteta.

  Снажне шарке

  Снажне шарке за бутт, користе висококвалитетне средње чичане сировине, узорци су бесплатни за проверу квалитета.

  Уске шарке

  Уске шарке, користе висококвалитетне средње челичне сировине, узорци су бесплатни за проверу квалитета.

  РХ022 4 '' × 3 '' × 2.5мм-2ББ Шарке за испирање

  РХ022 4 '' × 3 '' × 2.5мм-2ББ Шарке за испирање Са 30% Цена, висока цена средње челика сировине, савршена завршна обрада свих врста. Узорци су бесплатни за проверу...

  РХ022 4 '' × 3 '' × 2.0мм-2ББ Шарке за испирање

  РХ022 4 '' × 3 '' × 2.0мм-2ББ шарке са 30% цене, материјал са челичним сировинама високе квалитете, све врсте завршне обраде могу бити примљене. Узорци су бесплатни за проверу...

  РХ021 3''к1.8мм Лоосе Пин Флусх Шарнири

  РХ021 3''к1.8мм шарке за испирање са 30% цене за продају, материјал од средњег челичног материјала високе квалитете, могу се прихватити све врсте завршне обраде. Узорци су...

  РХ020 3.5 '' Кс 2.0мм Лоосе Пин Флусх Шарнири

  РХ020 3.5 '' к 2.0мм шарке за испирање са 30% попуста за промоцију, са високим квалитетом средњег челика и свим врстама завршне обраде. Самплес су бесплатни за проверу квалитета.

  Природна боја Хеави Лрон Хинге

  Природна боја Хеави лрон хинге са 30% цене за промоцију, користи висококвалитетне средње челичне сировине, узорци су бесплатни за проверу квалитета.

  Саудијска Арабска Лоосе Пин Хинге

  Саудијска арапска шарка са високим квалитетом средњег челичног сировина и најјефтинијих 30% цијене за продају, наши узорци су бесплатни за проверу квалитета.

  Куглични лежај са кугличним лежајевима

  Лоптица са кугличним лежајевима са шаркама са 4 '', 5'' и 6 '' за вас избор, може имати јаку чврстоћу, која се користи на тешким вратима је у реду.

  Паир Бутт Хинге

  Паир бутт шарке са равним рупама за Шри Ланка тржиште, могао би у АЦ, БЛАЦК, ОРБ. итд., што је са 20 посто смањено на крају ове године.

Ми смо професионални произвођачи дрвених врата и добављачи у Кини. Добродошли у велепродају дрвене шарке врата из наше фабрике.
Dom Prethodna stranica 12 Sledeća stranica Poslednje stranice 1/2