Пингху Тенденци Хардваре Цо, Лтд
Dom > О нама
О нама
Контактирајте нас
Пингху Тенденци Хардваре Цо, Лтд
Тел: + 86-573-85845365
Факс: + 86-573-85845364
Е-маил: ариел@тдц-хардваре.цом
Веб: ввв.тдц-хардваре.цом

Тенденци (ТДЦ) Хардвер се налази у највећем кинеском дистрибуционом центру за панталоне у Пингхуу који је добио прелепо окружење и супериоран географски положај и удобан превоз (120 КМС до аеродрома Шангај Пудонг, 120 КМС до Шангајске луке, 80 КМС до Нингбо порта).

ТДЦ хардвер се фокусира на истраживање и развој, производњу и продају шарки врата, као што су стамбени шарке, комерцијална шарка, шарке типа Т, шарке за шарке, шарке за заваривање, шарке од нерђајућег челика, шарке за дизање, јединствене шарке итд. , Америка, Блиски исток, Африка, југоисточна Азија о десетинама земаља, једна је од најбољих фабрика шарке.

ТДЦ хардвер се фокусира на истраживање и развој, производњу и продају шарке врата од 1987. године, након тридесет година напорне борбе, нагомилали смо богато искуство у производњи и обучили групу професионалних и техничких кадрова уз јаку техничку снагу, строг систем управљања , напредна средства детекције. Постоји 100 комплета различитих врста машина за пробијање, више од 50 комада ЦНЦ стругова за притисак и више од 30 комплета пратеће опреме.

Од нашег оснивања, подржавамо професионални фокус, пионирски и предузетнички дух и пословну филозофију Стабилне вере, Практични напредак, са стабилним квалитетом производа и квалитетним услугама, зарадили смо пуно поверења и похвала купцима широм свијета.

Овим се искрено надамо да ће сви ТДЦ пријатељи континуирано подржавати нас. На основу блиске сарадње, узајамне користи, верујемо да ћемо створити светлију дивну будућност!